The Tall Ships Races Harlingen 2018

Regels en richtlijnen op het water tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018

Van 3 t/m 6 augustus 2018 ontvangt Port of Harlingen opnieuw ’s werelds mooiste tall ships met hun internationale bemanning en trainees. The Tall Ships Races vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Harlingen en belooft wederom een enorme happening te worden. Vanaf Stavanger varen zowel grote vierkant getuigde als kleinere modern getuigde schepen naar de finishhaven Harlingen. De historische havenstad Harlingen is het decor bij uitstek om de machtige schepen welkom te heten. Het is de enige zeehaven van Friesland en daarom de uitgelezen plek voor dit grootse nautische festijn. We zijn daarom ook bijzonder trots om als gasthaven op te treden.

Wat wel en niet mag op het water

Om een groot nautisch evenement als The Tall Ships Races Harlingen in goede banen te leiden, zijn er regels en richtlijnen nodig voor de beroeps- en pleziervaart. Op de website van de gemeente Harlingen vind je deze regels en richtlijnen. De flyer met de regels en richtlijnen is ook onderaan deze pagina te downloaden.

Algemene informatie The Tall Ships Races Harlingen 2018

Verdere informatie over het evenement vind je op de The Tall Ships Races Harlingen 2018 website.

En of je nou meevaart met The Tall Ships Races Harlingen 2018 of aan wal ligt/staat om alle bijzondere schepen te bezichtigen, wij wensen je alvast heel veel plezier!